Sunday, July 15, 2012

.::nothing 2 say::.

assalammulaikum...

hye smua...aq x tau nak khabarkan perasaanku macam mana...nak kata gmbira ke,xcited ke or nervous?nape aq cakap macam 2 caz aq baru je nak cuba berjnak2 dengan blog coz sebelum nie aq suka baca blog orang...bila tengok orang buat blog dengan bermacam2 cerita cam best je...kadang2 selalu berfkir nak berblog tapi dihalang oleh parasaan ego aq yang nak ke x nak?ermm sampai macam tu sekali kan...tapi alhmdllh akhirnye ego aq runtun gak...yahooo....huhu....tpi bila dah buat... nak buat pmulaan blog lak aq berfikir berjam2 lama nye dan akhir nye nie yang dapat aq tulis...hampeh  kan rsanye....hahaha teruk tol aq...

aq bukan nye pandai pon nk berbloging2 nie..nk berjiwang2,ayat manis,bercerita bagai...maaf la aq x berapa nak reti tapi kalau nak merepek merapu meraban leh la...huhu...
anyway thankz to my buddy coz beliau la byak bantu aq nak buat permulaan blog nie...

thnkz R.A.H.M.A.H.S.U.H.A.D.I


nie la buddy aq...cmel n cntikan dia..boleh jadi model gitu...huhu...



aneesanessa <3

1 comment:

Rahmah Suhadi said...

wahh first entry :)
gud job dear :)