Thursday, September 20, 2012

mula jadi kaki on9

salam..ai semua..apa khabar?macam mana hari petang anda?ermm mesti petang-petang macam nie ramai yang tido kan...almaklum la petang-petang macam nie sapa2 yang tak ada buat benda lain apa lg ke bukit katil n bukit bantal la ye kan...huhu...saya?ermm alangkah seronok nye la kalau  tak ada kelas petang..memang tu la yang aq tunggu-tunggu...sementara nak tunggu waktu kelas seterus nye apa lg aq ambik kesempatan untuk  on9 la..uissh sebut pasal on9 nie...sekarang nie x leh miss la...argghh aq dah terpengaruh dengan dunia cyber...kalau boleh sepanjang masa je nak on9..parah betul aq nie dah...kalau tak ber'facebook,layan twitter,tagged,usha-usha blog orang tak pon aq tgk cerita-cerita on9...aptb la...huhu..payah dah aq nie...kadang-kadang nak cari maklumat assignmet confirm la menyimpang ke page lain..huhu...bak kata orang on9 leh daripada segala nye...semua keje boleh tak jadi la...

2 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

kat header blog ni mane satu tuan punye blog?

Anees :) said...

yang free hair..:)