Friday, October 5, 2012

redha..

hati mana tak keruhan bila sidia cuba menguji kita dengan cara sengaja or tak sengaja,,...hati perempuan mana tak cemburu bila dia cuba mengingati kisah-kisah lamanye dan mewar-warkan kat laman facebook..yea memang ada sesetengah perempuan boleh terima ada yang tak boleh..ok dah jumpa n dah cakapkan...tapi nape nak war-warkan...mula-mula memang tak kisah tapi bila kawan-kawan sidia komen dan support suruh sambung balik ikatan siratulrahim dengan yang lama..hati mana tak sakit dan rasa cemburu...semua perempuan akan cemburu bila kawan-kawan suport macam tu walaupon tau sidia dah ada kekasih...arghh..aq redha kalau sidia nak memilih disana..nak buat cam ne kalau dia nak yang sana...aq berserah pada takdir..jodoh pertemuan semuanye ditangan allah..kita tak boleh nak menhalang takdir..kita merancang dan berusaha tapi allah yang menentukan..yea aq redha..






1 comment:

nur azian said...

sabar aje la awk..
akalu jododh tetap tak kemana :)