Tuesday, December 4, 2012

ISTANBUL AQ DATANG..^_^

hye salam...
apa khabar semua...?shat?korang tengah buat apa tu?ha..mesti ramai yang tido,ada kelas tak pon ngah berkeje kan?anees..petang2 nie patutnye stdy tpi lain lak cite ey...huhu...dok tengok cite on9 je keje ey...huhu...bila la nak pandaikan asyk on9 je pelajaran pon terabai seketika..huhu..korang mesti nak tau kan cite apa ans tgk kan...heheh...anis tgk cite ISTANBUL AQ DATANG..ari tu tak dapat tengok kat panggung jadi ans tunggu la sampai keluar kat internet,...best juga la cite nye...sweet sangat tengok lisa surihani berlakon..selalu tengok dia belakon cam kaku sikit...mgkin pegalaman berlakon dah tak mmbuatkan lisa kaku lagi...tomok pon best gak lah walaupon first time dia berlakon...:) beto khusairy nama yang tak asing lagi dalam dunia lakonnye yang memang terbaik bagi ans la...huhu...suka sangat2 bila tngok dia berlakon...u'll memang terbaik la...:)

sinopsis..

lisa seorang pelajar kolej datang ke istanbul untuk berjumpa dengan teman lelaki dia Azad, sambil mengikuti pembelajaran bahasa turki di tempat kolej yang sama dengan azad. bermacam-macam dugaan yang lisa tempohi semasa disana. kena tipu dengan jiran penyewa dan teman lelaki dia..di istanbul juga lisa jatuh cinta dengan seorang artis seni daripada malaysia.

nak tau lebih lanjut kena la tengok..baru la tau syok ke tak..hehe.. ;)







2 comments:

alia syuhada said...

dalam cerita ni Beto dengan Lisa eh ? uuu , swettnyaa ! Alia suka Beto !! Lagi2 dalam cerita "aku dia dan tong sampah"

Anees :) said...

huhu...sweet je diorg nie...mula2 lisa dengan tomok..tpi last2 khwen dengan beto..:)