Thursday, December 27, 2012

kena hentam dengan dr.F

salam satu malaysia semua...

apa khabar kamoo semua...hope korang ok je...anees x berapa nak ok...perghh ari nie pagi2 g kelas dengan  penuh semangatnye nak viva projek...last2 bila time jumpa dr.F memang tak la...kena hentam teruk2 kot..yang kene hentam teruk2 partner anes la...tak tau kenapa DR. hentam dia teruk2...padahal anes nie pon memang patut  kne hentam gak la...so selagi dia tak puas hati lagi tu dia suruh kami design balik n betulkan report?perghh nak buat balik??en kata boleh buat masa sejam...en. tau ke kami x cukup tdo bebrapa minggu nie nak siapkan projek tu macam2 design kami buat n ulang alik g jumpa PLV...memang tak dapat la nak tumpukan kat final yang nak datang nie...kena curi2 masa nak buat projek ni,yang lagi satu n nak fokus final lagi....en betul2 buat kami macam budak final year je....

2 comments:

icyme said...

Sabar lah. sy pun penah kene re-DO projek sbyk 3x. serius sakit hati tp nak wat camne......

Anees :) said...

tpi kne patt bersyukur...hehehe...mgkin dr. nak buat cam nie tok kami stndby buat fyp nnti kot...