Wednesday, March 13, 2013

"Free Giveaway by Yana"



assalammualaikum semua...hye kawan2 jom join contest bersama yana..
ans dah join lama dah cuma tak update kat blog je lagi...ari nie ans nak ajak kengkawan join sekali..mai la...
kawan2 boleh join cntest nie kat FB,twitter n juga blog...klo nak join mai kita terjah blog si yana nie..
korang klik je kat gambar nie ok...tarikh contest nie akan berkhir tak lama je lagi...sebelum 25/3/2013...
cepat..jangan ketinggalan...karang ans sambar dulu..huhu...
ans just mencuba nasib insyllah klo ada rezeki tok ans tak kemanakan,..klo x ada rezeki,maknanye tu rezeki orang lain la..

1 comment:

Siti said...

semoga berjaya :)