Sunday, October 21, 2012

burger bakaq ^_^

ai kawan...pernah dengar burger bakaq?ala daging dia yang tebal semacam tu...huhu...harga pon boleh tahan jugak la..dap tau saya baru je first time makan daripada hari tu lagi nak makan tapi tak dapat2....la nie kawan g simpang 4..anees apa lagi kirim la kat dia la...aness cakap kat dia...seperti biasa la anees memang pantang nampak orang drees up lebih sikit mula tanya.."mahyrah nak g mana","nak g jumpa kawan kat simpang empat tu jap,nak kirim dak".."nak burger bakaq"..."boleh.nak berapa slide nye".."eh ada yang slide ke?"1 slide berapa?"...1slide 5ringgit je,2slide rm9...".. "nak cuba 1 slide la..x pernah makan lagi nie first time nak cuba tapi dah lama teringin nak makan cuma x jumpa lagi.."

dah lama tak dengar tentang burger bakaq sejak kawan-kawan anees yang dok kat seremban cerita keenakkan burger bakaq..terliur2 la...lepas tu bila dah balik perlis dah tak dengaq tentang sampai la anees buka satu laman web unimap nye..rupa2nye ada budak unimap jual kat sekitar simpang 4...memang dah dekat dah dengan tempat kolej anees tapii...nak pergi nye satu hal lak..x ada kenderaan nak g...ermm simpan la dulu keinginan tu konon2 nak simpan sampai balik seremban nanti...nie x sempat pon sampai seremban kawan dah tolong belikan...thnkz frenzz tolong belikan tok saye...sayang awak sangat2..muahhhh... #thnkz tu mahyrah n oya#

terlaksana hajatku nak makan burger bakaq nie...nyumnyummm...
senyum hingga ke telinga..:)





2 comments:

oyen nika said...

pergggghhh , sedap nye . mmg kalah mcd

Anees :) said...

mmg sdp...dgg dia mcm dgg brgr mcd...tpi lg tebal..