Tuesday, January 8, 2013

JADI BURUNG HANTU..:)

assalammualaikum dan salam satu malaysia...

apa khabar semua..hope korang dalam keadaan yang sihat dan baik2 saja...
dah lama tak berblogging sejak sibuk dengan final exam...
sibuk sampaikan tak cukup tido supaya nak mengingat kembali pelajaran2  yang belajar sebelum nie...
takut tak dapat jawap punya pasal n nak cari suasana yang boleh membuatkan anis senang menghafal n mengingati...malam2 terpaksa jadi burung hantu ...hari nie ada paper subjek yang anes rasa paling susah...syukur alhamdullillah dapat menjawab nye dengan baik...kira tak sia2 la dok menghafal n buat latihan tengah2 malam sampaikan boleh terbawa dalam mimpi...
klo dah hari2 tak cukup tido mata pon dah jadi cam kungfu panda...standard la student kan... mana tak lekang ngan buku terutama dah nak exam nie... sanggup bersekang mata nak study tapi bila tak ada exam dok relax je... dunia pelajar...

2 comments:

elyna mirsada said...

mmg mcm tue laa..time nk exm mmg jd burung hantu ^__^

walid ali said...

jadi panda pulak pastu mata